DGNB certificeret

Alle vores ansatte er DGNB certificeret.

Bæredygtigt Byggeri

Vi er medlem af Rådet For Bæredygtigt Byggeri.

Sustainability Lab

Vi er medlem af Sustainability Lab, Science City Lyngby.

En arkitekt gør din drøm til virkelighed

Få hjælp af en dansk arkitekt hos ES Entreprise - Entreprisestyring

Arkitekter leverer ikke kun tegningerne til dit hus. Deres ansvar er større end det. En dygtig ekspert kan hjælpe dig med at finde ud af, hvad dine behov er, og hvad der er muligt indenfor dit budget, så du kan få din drøm opfyldt.

"Hos ES Hoved- & Totalentrepriser er miljøet og muligheden for at tage de bæredygtige og miljørigtige valg noget, vi aktivt vil bidrage til. Det handler om at tilbyde de miljørigtige valg og bæredygtige materialer, der forlænger levetiden af vores bygninger. Vi mener ikke, der er én opskrift på bæredygtigt byggeri, men hos os vil man altid få tilbudt en bæredygtig løsning med fokus på højt kvalitetshåndværk."

Hvis du vælger ES Entreprise - Entreprisestyring som dit arkitektfirma, får du en dansk arkitekt med ekspertise i de specielle danske lysforhold og udfordringer med det danske vejr. Vi hjælper kunder i Gentofte, København, Ordrup og opland med at få deres drømme gjort til virkelighed.

Hvad laver en arkitekt?

Arkitekter løser flere forskellige opgaver. Nogle af deres primære opgaver er at planlægge, tegne og kontrollere bygninger. Arkitekter kan også arbejde med parker, haver og lignende udendørsområder.​

Få et godt tilbud hos ES Entreprise - Entreprisestyring

Hos ES Entreprise - Entreprisestyring tegner vi meget andet end nye huse. Vi kan også tegne din carport, din nye tilbygning eller planlægge din renovering. Men hvad koster en arkitekt? Kom ind forbi til en snak, så kan vi fortælle dig meget mere om vores timepris og give dig et godt tilbud.

En færdig pris er afhængig af, hvad og hvor meget du skal bruge vores hjælp til. Vi kan udføre alt fra de første skitser til den endelige bygning. Med ES Entreprise - Entreprisestyring i ryggen kan du let få gjort dine byggedrømme til virkelighed.

Vi giver dig den bedste rådgivning

Hvis du har en husdrøm, men ikke kan se, hvordan den kan blive til virkelighed, har du brug for en arkitekt. De er specialister i at tænke ud af boksen og gøre vilde idéer til virkelighed.

Skal du for eksempel lave en tilbygning, sørger eksperten for, at den passer til resten af huset. Er det i stedet en nybygning, kan du få den designet, så både form, farve og materialevalg passer sammen.

Processen starter med et møde om din idé, og det fører typisk til en skitse af eksempelvis facade og grundplan. Ud fra den hjælper arkitekten dig med at vurdere, hvad der er realistisk med det budget, du har, og hvor lang tid det vil vare, før du kan se din drøm ført ud i livet.

En ​pålidelig samarbejdspartner

Med​ os på holdet har du en kompetent samarbejdspartner, der samler trådende, så du får en gnidningsfri byggeproces.

Hvorfor vælge os?​

Vi kan hjælpe dig i alle faser af projektet.

Vi laver alt fra totalombygninger af villaer til tilbygninger.

Vi kan hjælpe dig med at søge om energitilskud, når du skal renovere.

Vi har stor erfaring i at konvertere tørrelofter til boliger.

Vi skifter cirka 25 tage hvert år.

Vi samarbejder med omkring 50 andelsforeninger i København.

Vi samarbejder med kommuner og institutioner.

Vi samarbejder også med professionelle investorer i forbindelse med udviklingsprojekter.

Hvordan kan vi hjælpe?

​Vores kompetencer spænder bredt og vi brænder for at hjælpe dig, hvorfor du altid er velkommen til at kontakte os for yderligere spørgsmål.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Har du et pr​ojekt på tegnebrættet, som du ikke kan komme videre​ med?​ Så kontakt os i dag!

Vi vender tilbage indenfor 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt