DGNB certificeret

Alle vores ansatte er DGNB certificeret.

Bæredygtigt Byggeri

Vi er medlem af Rådet For Bæredygtigt Byggeri.

Sustainability Lab

Vi er medlem af Sustainability Lab, Science City Lyngby.

Køberrådgivning og gennemgang af tilstandsrapport

Har du fundet drømmeboligen, eller er du stadig på udkig, og har du svært ved at forholde dig til den tilstandsrapport, der følger med et hus? Har du brug for køberrådgivning i forbindelse med køb af lejlighed, hus eller sommerhus? Uanset hvad så står vi hos ES Hoved- & Totalentrepriser til din rådighed.

Vi tilbyder blandt andet gennemgang af tilstandsrapport og huseftersyn samt køberrådgivning i forbindelse med boligkøb. Vi holder selv til i Charlottenlund, og vi hjælper derfor særligt mange kunder i Ordrup, Gentofte og omegn. Dog har vi også mange kunder i Københavnsområdet, der ønsker at købe en hus, ejerlejlighed eller en andelsbolig. 

"Hos ES Hoved- & Totalentrepriser er miljøet og muligheden for at tage de bæredygtige og miljørigtige valg noget, vi aktivt vil bidrage til. Det handler om at tilbyde de miljørigtige valg og bæredygtige materialer, der forlænger levetiden af vores bygninger. Vi mener ikke, der er én opskrift på bæredygtigt byggeri, men hos os vil man altid få tilbudt en bæredygtig løsning med fokus på højt kvalitetshåndværk."

Gennemgang af tilstandsrapport i forbindelse med køb af hus

Når et hus bliver sat til salg, bliver der altid udarbejdet en tilstandsrapport for det pågældende hus. Det er sælger, der står for at få udarbejdet rapporten, så potentielle købere har mulighed for at vide, hvilken stand huset er i, hvad der eventuelt skal renoveres her og nu, og hvad der eventuelt kan vente et par år.

Særligt for mange førstegangskøbere er en tilstandsrapport svær at forstå, og ofte lyder skaderne værre og dyrere at udbedre, end de egentlig er. Omvendt er det vigtigt at få foretaget en grundig gennemgang af tilstandsrapporten, idet der med fordel kan tages højde for eventuelle nødvendige reparationer i forbindelse med et bud på huset.

Hvis du har brug for hjælp fra en byggesagkyndig til at gennemgå en tilstandsrapport, står vi klar til at hjælpe dig. Vi hjælper også gerne i forbindelse med salg af lejlighed eller hus.

En ​pålidelig samarbejdspartner

Med​ os på holdet har du en kompetent samarbejdspartner, der samler trådende, så du får en gnidningsfri byggeproces.

Hvorfor vælge os?​

Vi kan hjælpe dig i alle faser af projektet.

Vi laver alt fra totalombygninger af villaer til tilbygninger.

Vi kan hjælpe dig med at søge om energitilskud, når du skal renovere.

Vi har stor erfaring i at konvertere tørrelofter til boliger.

Vi skifter cirka 25 tage hvert år.

Vi samarbejder med omkring 50 andelsforeninger i København.

Vi samarbejder med kommuner og institutioner.

Vi samarbejder også med professionelle investorer i forbindelse med udviklingsprojekter.

Kontakt os og bestil kyndig køberrådgivning

Uanset om du skal købe hus, lejlighed eller en helt anden type bolig, så kan det være en god idé at få kompetent køberrådgivning fra en entreprenør, og det tilbyder vi til en billig pris. Du skal bare kontakte os for yderligere information omkring vores priser. 

Har du et pr​ojekt på tegnebrættet, som du ikke kan komme videre​ med?​ Så kontakt os i dag!

Vi vender tilbage indenfor 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt