DGNB certificeret

Alle vores ansatte er DGNB certificeret.

Bæredygtigt Byggeri

Vi er medlem af Rådet For Bæredygtigt Byggeri.

Sustainability Lab

Vi er medlem af Sustainability Lab, Science City Lyngby.

Hovedentreprise med kvalificeret projektstyring

Skal du have varetaget dit kommende bygge- eller renoveringsprojekt i en hovedentreprise, og leder du i den forbindelse efter en erfaren hoved- eller totalentreprenør, der kan hjælpe dig med at komme trygt og sikkert i mål med dit byggeprojekt? Skal du have foretaget en renovering, nybyg eller ombygning? Kontakt os gerne i dag for en uforpligtende samtale om hjælp til gennemførelsen af en hovedentreprise.

Hos ES Hoved- & Totalentrepriser har vi års erfaring med hovedentrepriseformen, og vi påtager os ledelsen for små som store byggeprojekter. Vi har adresse på Frederiksberg, og derfor varetager vi byggeprocesser for kunder i blandt andet Ordrup, Gentofte og det øvrige Nordsjælland samt i hele Københavnsområdet.

"Hos ES Hoved- & Totalentrepriser er miljøet og muligheden for at tage de bæredygtige og miljørigtige valg noget, vi aktivt vil bidrage til. Det handler om at tilbyde de miljørigtige valg og bæredygtige materialer, der forlænger levetiden af vores bygninger. Vi mener ikke, der er én opskrift på bæredygtigt byggeri, men hos os vil man altid få tilbudt en bæredygtig løsning med fokus på højt kvalitetshåndværk."

Hvad er en hovedentreprise?

En hovedentreprise dækker over flere af de arbejdsområder, der indgår i et byggeprojekt. Det betyder blandt andet, at vi som fagmand tager os af de forskellige fagentreprenører, selve byggeriet og ikke mindst økonomien omkring byggeriet. 

Som hovedentreprenør er vi ansvarlige for Projektstyringen. Vi sammensætter et kompetent team af håndværkere, fastlægger et fordelagtigt tilbud og holder derefter tilsyn med samt kvalitetssikrer byggeprojektet.

Denne form for entreprise er populær, da den modsat fagentreprise giver bygherren mulighed for at uddelegere ansvaret, så de ikke selv skal have overblik over de forskellige håndværkere, hvad de skal udføre og hvordan deres arbejde skal koordineres.

Bygge- og renoveringsprojekter kræver overblik og omfattende planlægning. Ofte vil en bygherre opleve, at der hurtigt kan opstå udsving i budgettet eller den planlagte tidsramme. Står du overfor et byggeprojekt, og ønsker du, at processen skal fungere så gnidningsløst som muligt, så lad ES Hoved- & Totalentrepriser hjælpe.​

Bygge- og renoveringsprojekter vi kan varetage

Vi er et alsidigt firma, der har stor erfaring inden for forskellige former for bygge- og renoveringsprojekter. Det har gjort os i stand til blandt andet at varetage følgende projekter:

Sådan ser processen ud med ES Entreprise - Entreprisestyring som hovedentreprenør

Vi indleder vores samarbejde med et møde, hvor vi gennemgår bygherrens forventninger og behov for dit byggeprojekt. Herefter er vi ansvarlige for at præsentere byggeprojektet for vores samarbejdspartnere. Vi tager os af al kontakt til håndværksmestre som fx murere, tømrere, elektrikere osv. I samarbejde med vores underentreprenører sammensætter vi et tilbud tilpasset dine ønsker og lægger en tidsplan for projektet.

Når byggeprojektet er sat i gang, bevarer vi overblikket, så vi er sikre på, at byggeprojektet overholder afleveringsdag og økonomi. Løbende holder vi byggemøder, foretager tilsyn med vores underentreprenører og sørger for, at kvaliteten er i orden.

​Som hovedentreprenør har vi dermed det overordnede ansvar for:​

  • ​Underleverandørerne
  • ​Økonomien
  • ​Koordinering af arbejdet
  • ​Udførelse af projektet

Som rådgivende ingeniør kan vi hjælpe dig på mange forskellige måder under processen, og vi sørger selvfølgelig for, at hele byggeriet foregår uden gnidninger undervejs.​

En ​pålidelig samarbejdspartner

Med​ os på holdet har du en kompetent samarbejdspartner, der samler trådende, så du får en gnidningsfri byggeproces.

Hvorfor vælge os?​

Vi kan hjælpe dig i alle faser af projektet.

Vi laver alt fra totalombygninger af villaer til tilbygninger.

Vi kan hjælpe dig med at søge om energitilskud, når du skal renovere.

Vi har stor erfaring i at konvertere tørrelofter til boliger.

Vi skifter cirka 25 tage hvert år.

Vi samarbejder med omkring 50 andelsforeninger i København.

Vi samarbejder med kommuner og institutioner.

Vi samarbejder også med professionelle investorer i forbindelse med udviklingsprojekter.

Kontakt os og hør mere eller få rådgivning og vejledning

Er du i tvivl om, hvorvidt du skal vælge en fagentreprise, totalentreprise eller en hovedentreprise? Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål, hvis du ønsker at indhente yderligere information, eller hvis du har brug for kompetent rådgivning og vejledning fra en entreprenør i forbindelse med dit projekt. 

Har du et pr​ojekt på tegnebrættet, som du ikke kan komme videre​ med?​ Så kontakt os i dag!

Vi vender tilbage indenfor 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt