DGNB certificeret

Alle vores ansatte er DGNB certificeret.

Bæredygtigt Byggeri

Vi er medlem af Rådet For Bæredygtigt Byggeri.

Sustainability Lab

Vi er medlem af Sustainability Lab, Science City Lyngby.

​Skal vi udarbejde et tilbud på dit næste projekt?

ES Entreprise - Entreprisestyring er en entreprenør-, projektstyrings- og rådgivningsvirksomhed. De to partnere Rene Filtenborg og Martin Marker har alle været en del af byggebranchen i mange år, og har samarbejdet i flere år inden de valgte at fusionere og på denne måde stå stærkere sammen.

ES Entreprise - Entreprisestyring råder også over flere dygtige konstruktørstuderende, som også holder til på kontoret/showroomet på Ordrupvej i Charlottenlund.

Gennem årene har vi opbygget et stort netværk af dygtige håndværkere, rådgivere og andre essentielle samarbejdspartnere, der alle er specialister inden for deres felt. Vi er stolte af vores netværk, fordi det er resultatet af mange års godt og tillidsfuldt samarbejde, som leverer et kvalitetsresultat hver gang.

Vi stræber efter at arbejde ud fra princippet om det samlede ansvar for at løfte kvaliteten og få hvert projekt til at resultere i et kvalitetsbyggeri. Vores rådgivning bygger på interessen i at bruge tidsstyring og økonomistyring for konstant at optimere byggeprocessen.

"Hos ES Hoved- & Totalentrepriser er miljøet og muligheden for at tage de bæredygtige og miljørigtige valg noget, vi aktivt vil bidrage til. Det handler om at tilbyde de miljørigtige valg og bæredygtige materialer, der forlænger levetiden af vores bygninger. Vi mener ikke, der er én opskrift på bæredygtigt byggeri, men hos os vil man altid få tilbudt en bæredygtig løsning med fokus på højt kvalitetshåndværk."

Vi har kontor på Ordrupvej 65 i Charlottenlund, men vi befinder os egentlig over alt i København og Nordsjælland, hvor vi er i fuld gang med alle mulige flere forskellige byggeprojekter.

Vores kontorer bruger vi også som et showroom, hvor vi inviterer jer ind i vores hverdag, og her i selvfølgelig også velkomne til at komme ind direkte fra gaden.

ES Entreprise - Entreprisestyring

E-mail: info@estr.dk

Telefon: +45 61 500 900

Finsensvej 78, 2000 Frederiksberg

​CVR: 41498439

Har vi fanget din interesse og har du brug for at høre mere?​ Så står vi klar til at besvare dine spørgsmål.

Kvaliteten spiller den essentielle rolle, hvori den vi kortlægger vores arbejde, og det vi kan tilbyde. Det handler om at skabe en helhedsoplevelse, hvor vi står til rådighed uafhængigt af hvilken rolle, du ønsker vi skal påtage.

Vi realiserer dine drømme, samtidigt med at du gør brug af vores kompetencer indenfor kvalificeret rådgivning.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

En ​pålidelig samarbejdspartner

Med​ os på holdet har du en kompetent samarbejdspartner, der samler trådende, så du får en gnidningsfri byggeproces.

Hvorfor vælge os?​

Vi kan hjælpe dig i alle faser af projektet.

Vi laver alt fra totalombygninger af villaer til tilbygninger.

Vi kan hjælpe dig med at søge om energitilskud, når du skal renovere.

Vi har stor erfaring i at konvertere tørrelofter til boliger.

Vi skifter cirka 25 tage hvert år.

Vi samarbejder med omkring 50 andelsforeninger i København.

Vi samarbejder med kommuner og institutioner.

Vi samarbejder også med professionelle investorer i forbindelse med udviklingsprojekter.