DGNB certificeret

Alle vores ansatte er DGNB certificeret.

Bæredygtigt Byggeri

Vi er medlem af Rådet For Bæredygtigt Byggeri.

Sustainability Lab

Vi er medlem af Sustainability Lab, Science City Lyngby.

Vinduesudskiftning efter dine ønsker

Er husets vinduer nedslidte og utætte og har i brug for at gøre facaden hel igen, så kan ES Hoved- & Totalentreprise yde kompetent rådgivning, projektering og eksekvering af vinduesudskifntinger, ome nten det er et enkelt vindue eller flere hundrede vinduer.

"Hos ES Hoved- & Totalentrepriser er miljøet og muligheden for at tage de bæredygtige og miljørigtige valg noget, vi aktivt vil bidrage til. Det handler om at tilbyde de miljørigtige valg og bæredygtige materialer, der forlænger levetiden af vores bygninger. Vi mener ikke, der er én opskrift på bæredygtigt byggeri, men hos os vil man altid få tilbudt en bæredygtig løsning med fokus på højt kvalitetshåndværk."

​Derfor kan udskiftning af vinduer være en god idé

Der er mange fordele ved at udskifte vinduerne i sin ejendom.

Vinduerne udgør et stort areal på en ejendommens facade, og af hensyn til træk og energitab skal vinduer være så tætte som muligt. Derfor kan det nogle gange ikke betale sig, at fortsat renovere vinduer, men derimod være mere fordelagtigt at udskifte dem.

Udskiftning af vinduer giver både et ydre bedre og nyere udtryk af facaden, samt give både et bedre visuelt indtryk indvendigt, men også forbedre indeklima for boligen. Det giver bygningen et varmetilskud, som giver besparelser i energiregningen.

Derudover er facaden det første visuelle indtryk, man ser på bygningen. Den spiller derfor en afgørende rolle i forbindelse med det førstehåndsindtryk, man får. Det gælder både for forbipasserende, naboer, kunder og potentielle købere. Det kan dermed betale sig at istandsætte og renovere vinduerne, så boligen fremstår velholdt og indbydende. 

​Hos ES Hoved- & Titlentrepriser tilbyder vi

For at sikre et vellykket projekt indleder vi med en udførlig gennemgang af projektets indhold, der har i sinde at sørge for, at bygherres ønsker og behov bliver mødt. Der vil under hele processen være tæt kontakt til os, med løbende opdateringer frem til aflevering.

Vi varetager overblikket af hele processen fra idé til udførelse, ved hjælp af en sammensætning af erfarne arkitekter, kompetente håndværkere og rådgivende ingeniører, der alle er specialister inden for deres felt.

Når byggeprojektet er sat i gang, bevarer vi overblikket, så vi er sikre på at byggeprojektet overholder den afleveringsdag og økonomi. Løbende holder vi byggemøder, foretager tilsyn med vores underentreprenører og sørger for at kvaliteten er i orden. 

En ​pålidelig samarbejdspartner

Med​ os på holdet har du en kompetent samarbejdspartner, der samler trådende, så du får en gnidningsfri byggeproces.

Hvorfor vælge os?​

Vi kan hjælpe dig i alle faser af projektet.

Vi laver alt fra totalombygninger af villaer til tilbygninger.

Vi kan hjælpe dig med at søge om energitilskud, når du skal renovere.

Vi har stor erfaring i at konvertere tørrelofter til boliger.

Vi skifter cirka 25 tage hvert år.

Vi samarbejder med omkring 50 andelsforeninger i København.

Vi samarbejder med kommuner og institutioner.

Vi samarbejder også med professionelle investorer i forbindelse med udviklingsprojekter.

Hvordan kan vi hjælpe?

​Vores kompetencer spænder bredt og vi brænder for at hjælpe dig, hvorfor du altid er velkommen til at kontakte os for yderligere spørgsmål.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Har du et pr​ojekt på tegnebrættet, som du ikke kan komme videre​ med?​ Så kontakt os i dag!

Vi vender tilbage indenfor 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt