DGNB certificeret

Alle vores ansatte er DGNB certificeret.

Bæredygtigt Byggeri

Vi er medlem af Rådet For Bæredygtigt Byggeri.

Sustainability Lab

Vi er medlem af Sustainability Lab, Science City Lyngby.

​NYT MEDLEM: ES HOVED- & TOTALENTREPRISER

Science City byder velkommen til ES Hoved & Totalentrepriser. ​ES Hoved- & Totalentrepriser ejes og drives af makkerparret Martin Hartwich Marker og René Karas Filtenborg. De har specialiseret sig i renovering af ejendomme og tilbyder alt indenfor renovering i både fag, hoved og totalentrepriser.

"Hos ES Hoved- & Totalentrepriser er miljøet og muligheden for at tage de bæredygtige og miljørigtige valg noget, vi aktivt vil bidrage til. Det handler om at tilbyde de miljørigtige valg og bæredygtige materialer, der forlænger levetiden af vores bygninger. Vi mener ikke, der er én opskrift på bæredygtigt byggeri, men hos os vil man altid få tilbudt en bæredygtig løsning med fokus på højt kvalitetshåndværk."

‘Til at starte med var bæredygtighedselementet ikke en del af vores forretningsmodel, men siden er interessen for en grønnere forretningsmodel alligevel begyndt at spire hos os, siger René Karas Filtenborg, og fortsætter: ‘Vi har nu i flere år arbejdet på at skabe en mere bæredygtig forretningsmodel, ved blandt andet at have fokus på at tilbyde bæredygtige materialer, forlænge levetiden af bygninger samt at begrænse mængden af affald fra vores byggepladser.’

Martin og René mener at bæredygtigt byggeri er en fælles beslutning, og det er derfor vigtigt for dem at have en tæt dialog med bygherre, eventuelle rådgivere, og samarbejdspartnere for at finde frem til de bæredygtige løsninger som er helt rigtige og som også giver mening for alle, både økonomisk og miljømæssigt.​ De ønsker at bidrage til, at de fysiske rammer, vi opholder os mest i, er gode, sunde og stimulerende. Sammen med deres bygherrer stiller de derfor gerne spørgsmålet: På hvilken måde, kan vi bidrage til at denne bygning bliver bedst mulig for mennesker og miljø?

‘Vi glade for muligheden for at deltage i medlemskabet hos Sustainability Lab, hvor vi ser et langt samarbejde, med de både dygtige og inspirerende mennesker bag Sustainability Lab, vi vil gøre vores til at bidrage med erfaringer og hverdags oplevelser fra byggeriet og hvad vi ser som fremtiden, både de nemme og lidt svære valg der kan ligge i konstruktioner, planlægning og økonomi, afslutter René Kars Filtenborg.

‘Det er vigtigt at vi har alle typer af aktører med, når vi renoverer bygninger’, siger direktør Marianna Lubanski. ‘Vi har brug for at alle i kæden fra ejendomsejer til den enkelte håndværker er med på rejsen mod et en mere bæredygtig måde at renovere på. Her er Martin og Renés erfaringer meget værdifulde og vi er glade for at de gerne vil være med i partnerskabet og gøre os alle klogere.’

Velkommen til!​

En ​pålidelig samarbejdspartner

Med​ os på holdet har du en kompetent samarbejdspartner, der samler trådende, så du får en gnidningsfri byggeproces.

Hvorfor vælge os?​

Vi kan hjælpe dig i alle faser af projektet.

Vi laver alt fra totalombygninger af villaer til tilbygninger.

Vi kan hjælpe dig med at søge om energitilskud, når du skal renovere.

Vi har stor erfaring i at konvertere tørrelofter til boliger.

Vi skifter cirka 25 tage hvert år.

Vi samarbejder med omkring 50 andelsforeninger i København.

Vi samarbejder med kommuner og institutioner.

Vi samarbejder også med professionelle investorer i forbindelse med udviklingsprojekter.

Hvordan kan vi hjælpe?

​Vores kompetencer spænder bredt og vi brænder for at hjælpe dig, hvorfor du altid er velkommen til at kontakte os for yderligere spørgsmål.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Har du et pr​ojekt på tegnebrættet, som du ikke kan komme videre​ med?​ Så kontakt os i dag!

Vi vender tilbage indenfor 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt