DGNB certificeret

Alle vores ansatte er DGNB certificeret.

Bæredygtigt Byggeri

Vi er medlem af Rådet For Bæredygtigt Byggeri.

Sustainability Lab

Vi er medlem af Sustainability Lab, Science City Lyngby.

Facaderenovering: Istandsættelse af husets facade

Trænger husets facade til at blive istandsat og renoveret, og leder du i den forbindelse efter en dygtig fagmand, der kan hjælpe dig? Så er du kommet til den helt rette entreprenør. Hos ES Hoved- & Totalentrepriser har vi stor erfaring inden for facaderenovering, som vi blandt andet varetager for kunder i Ordrup, Gentofte og andre omkringliggende områder, ligesom vi også gerne kører ud til kunder i København, der har brug for professionel hjælp til en bygningsrenovering. 

"Hos ES Hoved- & Totalentrepriser er miljøet og muligheden for at tage de bæredygtige og miljørigtige valg noget, vi aktivt vil bidrage til. Det handler om at tilbyde de miljørigtige valg og bæredygtige materialer, der forlænger levetiden af vores bygninger. Vi mener ikke, der er én opskrift på bæredygtigt byggeri, men hos os vil man altid få tilbudt en bæredygtig løsning med fokus på højt kvalitetshåndværk."

Derfor kan en facaderenovering være en god ide

Der er flere gode grunde til, hvorfor det kan være en god idé at få foretaget en renovering af facade. Først og fremmest er facaden et værn mod vind og vejr, og den er således meget udsat. Derfor kan det for eksempel være nødvendigt med en omfugning af murværk, ligesom der kan opstå sætningsskader i takt med, at huset uundgåeligt med tiden vil sætte sig.

Derudover er facaden noget af det første, som man ser på bygningen. Den spiller derfor en afgørende rolle i forbindelse med det førstehåndsindtryk, man får. Det gælder både for forbipasserende, naboer, kunder og potentielle investorer / købere.

Det kan dermed betale sig at istandsætte og renovere facaden, så den fremstår velholdt og indbydende. Det kan for eksempel være relevant med en pudsning af facade, eller der kan være tale om en anden form for ejendoms- og facaderenovering.

En ​pålidelig samarbejdspartner

Med​ os på holdet har du en kompetent samarbejdspartner, der samler trådende, så du får en gnidningsfri byggeproces.

Hvorfor vælge os?​

Vi kan hjælpe dig i alle faser af projektet.

Vi laver alt fra totalombygninger af villaer til tilbygninger.

Vi kan hjælpe dig med at søge om energitilskud, når du skal renovere.

Vi har stor erfaring i at konvertere tørrelofter til boliger.

Vi skifter cirka 25 tage hvert år.

Vi samarbejder med omkring 50 andelsforeninger i København.

Vi samarbejder med kommuner og institutioner.

Vi samarbejder også med professionelle investorer i forbindelse med udviklingsprojekter.

Kontakt os og hør mere eller indhent et tilbud på facadearbejdet

Vi varetager gerne din entreprise i forbindelse med en facaderenovering, og vi udarbejder også gerne et uforpligtende tilbud til dig, så du på forhånd ved, hvor meget arbejdet kommer til at koste. Du skal bare kontakte os. Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at høre mere om mulighederne, hører vi ligeledes fra dig.

Har du et pr​ojekt på tegnebrættet, som du ikke kan komme videre​ med?​ Så kontakt os i dag!

Vi vender tilbage indenfor 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt