DGNB certificeret

Alle vores ansatte er DGNB certificeret.

Bæredygtigt Byggeri

Vi er medlem af Rådet For Bæredygtigt Byggeri.

Sustainability Lab

Vi er medlem af Sustainability Lab, Science City Lyngby.

Entrepriser der sikrer dine interesser

Siden vores start har vi tilpasset entrepriser til vores erhvervskunder om enten det har været hoved-, total- eller endda hybridentrepriser .

Hos ES hoved- & Totalentrepriser har vi specialiseret os i bygningsrenovering af erhvervsejendomme, vi kender til de omkostninger der er forbundet med både drift og stilstand under renovering og transformation, derfor ved vi også hvor vigtigt det er, at sikre tidsplanen overholdes, men også at den er så kort som muligt og optimeres løbende. Vi kan sikre tidsplanen overholdes i et helt nyt format, hvor vi løbende arbejder på at forkorte byggeprocessen, da en forsinkelse kan omdannes til en forkortelse af projektet.

"Hos ES Hoved- & Totalentrepriser er miljøet og muligheden for at tage de bæredygtige og miljørigtige valg noget, vi aktivt vil bidrage til. Det handler om at tilbyde de miljørigtige valg og bæredygtige materialer, der forlænger levetiden af vores bygninger. Vi mener ikke, der er én opskrift på bæredygtigt byggeri, men hos os vil man altid få tilbudt en bæredygtig løsning med fokus på højt kvalitetshåndværk."

Vi varetager dine interesser hele vejen igennem projektet, om enten det er en hoved – eller totalentreprise er vores kunders interesser også vores

Det er vores fornemmeste opgave at varetage bygherres interesse, uagtet type af kontraktgrundlag og entrepriseform.

Vi er med dig hele vejen, lige fra den indledende idéfase til det færdige resultat, og undervejs har du hele tiden mulighed for at benytte dig af vores kompetente projektledere.

Investering i klare aftaler

Der er omkostninger forbundet med at lave en projektbeskrivelse, fordi den kræver et dybdegående tværfagligt arbejde mellem alle parter i byggeprocessen. Det er en god investering, da den sikrer, at der ikke opstår misforståelser i forbindelse med kvalitet, pris, tid og ekstra omkostninger. Projektbeskrivelsen er et vigtigt redskab i byggeprocessen, der bedst muligt tilsikrer bygherren, at byggeriet udføres på bedste vis efter bygherrens ønsker og forventninger.

​​

ES hoved- & totalentrepriser har mange års erfaring med byggebranchen og har deltaget i omfattende byggeprocesser.

Ved kalkulering af bygningsarbejder jf. projektbeskrivelser tages der udgangspunkt i retningslinjer og erfaringer fra større byggeprojekter som uden problemer kan eskaleres ned i mindre byggerier for at optimere arbejdsprocesser og sikre høj kvalitet.​

Vi sikre de nyeste standarder indenfor kvalitetssikring, og arbejder dagligt i egne og bygherre valgte IT systemer der sikre kvalitets dokumentation samt drift og vedligehold.

Samtidigt tager vi ansvaret i byggeriet og sikre at alle underleverandører levere i forhold til kvalitet, miljø og sundhed. FN verdensmål er en del af vores DNA.​

Sådan foregår bygherrerådgivning

Inden et større byggeprojekt sættes i gang, udarbejdes der et udbudsmateriale, som er en detaljeret beskrivelse af byggesagen. Udbudsmaterialet indeholder mere uddybende informationer om byggesagen end et almindeligt tilbud og beskriver indholdet af det enkelte projekt så detaljeret, at den for både entreprenør og bygherre klargør de aftalte rammer for byggesagen. Hertil skal altid sikres at der afholdes projektgranskning med den valgte entreprenør og dette på råber vi oftest da det sikre det tværfaglige samarbejde og mellem rådgiver, bygherre og entreprenør.

For bygherren kan udbudsmaterialet sikre, at der er klare aftaler i alle faser i byggeprocessen. I udbudsmaterialet fastlægges blandt andet plantegninger, materialer, budget og tidsperiode. Opstår der under byggesagen eller ved byggesagen afslutning spørgsmål om meromkostninger, kan en projektbeskrivelse afklare om ydelsen, som udløser spørgsmålet om meromkostninger, ligger indenfor eller udenfor rammerne af byggeaftalen. Udbudsmaterialet er dermed et effektivt værktøj til at sikre at de aftaler, der indgås mellem bygherre og entreprenører, overholdes.

Byggebeskrivelse og byggestyring

ES hoved- & totalentrepriser samarbejder tæt med arkitekter, ingeniører og rådgivere, som står for udarbejdelse af grundige projektbeskrivelser. Står vi for en hovedentreprise, sikrer vi at arbejderne udføres efter den gældende projektbeskrivelse.

Hos ES hoved- & totalentrepriser har vi en bred erfaring med ledelse af omfangsrige byggeprocesser, og vi har derfor kompetencerne til at varetage styringen og kvalitetssikre ethvert byggeprojekt. Vi står gerne for alle byggeriet faser

En ​pålidelig samarbejdspartner

Med​ os på holdet har du en kompetent samarbejdspartner, der samler trådende, så du får en gnidningsfri byggeproces.

Hvorfor vælge os?​

Vi kan hjælpe dig i alle faser af projektet.

Vi laver alt fra totalombygninger af villaer til tilbygninger.

Vi kan hjælpe dig med at søge om energitilskud, når du skal renovere.

Vi har stor erfaring i at konvertere tørrelofter til boliger.

Vi skifter cirka 25 tage hvert år.

Vi samarbejder med omkring 50 andelsforeninger i København.

Vi samarbejder med kommuner og institutioner.

Vi samarbejder også med professionelle investorer i forbindelse med udviklingsprojekter.

Kontakt os for kyndig og kompetent bygherrerådgivning

Vi står klar til at hjælpe dig, hvis du har brug for kompetent og kyndig bygherrerådgivning af en erfaren byggesagkyndig til en fordelagtig pris. Vi tilbyder konkurrencedygtige priser, og vi udarbejder selvfølgelig også gerne et uforpligtende tilbud til dig på lige netop den hjælp, som du har brug for. 

Har du et pr​ojekt på tegnebrættet, som du ikke kan komme videre​ med?​ Så kontakt os i dag!

Vi vender tilbage indenfor 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt