Bygherrerådgivning der sikrer dine interesser

Skal du i gang med et større renoverings- eller byggeprojekt? Så kan det være en rigtig god idé at have en byggerådgiver ved din side, der sikrer, at dine interesserer bliver varetaget hele vejen i løbet af processen.

Hos ES Entreprise - Entreprisestyring tilbyder vi blandt andet kompetent bygherrerådgivning for vores kunder, der typisk står over for et større eller mindre byggeprojekt i en privat bolig eller boligforeninger. Med adresse i Charlottenlund kører vi ud til kunder i hele Nordsjælland, herunder Gentofte og Ordrup, samt i København. 

​Vi varetager dine interesser hele vejen igennem

Det er vores fornemmeste opgave at varetage dine interesser under hele dit projekt, så vi sammen kan sikre os, at du får det helt rigtige resultat, som du altid har drømt om.

Vi er med dig hele vejen lige fra den indledende idéfase til det færdige resultat, og undervejs har du hele tiden mulighed for at benytte dig af vores kompetente bygherrerådgivning. Det betyder, at du kan være sikker på, at du får varetaget dine interesser, ligesom du samtidig også kan være sikker på, at du ikke kommer til at miste overblikket i forbindelse med dit byggeri.

Ud over at være byggerådgiver fungerer vi også som rådgivende ingeniør, og vi kan hjælpe dig i forbindelse med forskellige typer entrepriser – herunder for eksempel hovedentrepriser og totalentrepriser.

Investering i klare aftaler

Der er omkostninger forbundet med at lave en projektbeskrivelse, fordi den kræver et dybdegående tværfagligt arbejde mellem alle parter i byggeprocessen. Det er en god investering, da den sikrer, at der ikke opstår misforståelser i forbindelse med kvalitet, pris, tid og ekstra omkostninger. Projektbeskrivelsen er et vigtigt redskab i byggeprocessen, der bedst muligt tilsikrer bygherren, at byggeriet udføres på bedste vis efter bygherrens ønsker og forventninger.

​​

ES Entreprise - Entreprisestyring har mange års erfaring med byggebranchen og har deltaget i omfattende byggeprocesser. Ved kalkulering af bygningsarbejder jf. projektbeskrivelser tages der udgangspunkt i retningslinjer og erfaringer fra større byggeprojekter som uden problemer kan eskaleres ned i mindre byggerier for at optimere arbejdsprocesser og sikre høj kvalitet.​

Sådan foregår bygherrerådgivning

Inden et større byggeprojekt sættes i gang, udformes der et udbudsmateriale, som er en detaljeret beskrivelse af byggesagen. Udbudsmaterialet indeholder mere uddybende informationer om byggesagen end et almindeligt tilbud og beskriver indholdet af det enkelte projekt så detaljeret, at den for både entreprenør og bygherre klargør de aftalte rammer for byggesagen.

For bygherren kan udbudsmaterialet sikre, at der er klare aftaler i alle faser i byggeprocessen. I udbudsmaterialet fastlægges blandt andet plantegninger, materialer, budget og tidsperiode. Opstår der under byggesagen eller ved byggesagen afslutning spørgsmål om meromkostninger, kan en projektbeskrivelse afklare om ydelsen, som udløser spørgsmålet om meromkostninger, ligger indenfor eller udenfor rammerne af byggeaftalen. Udbudsmaterialet er dermed et effektivt værktøj til at sikre at de aftaler, der indgås mellem bygherre og entreprenører, overholdes.

Byggebeskrivelse og byggestyring

ES Entreprise - Entreprisestyring samarbejder tæt med arkitekter, ingeniører og rådgivere, som står for udarbejdelse af grundige projektbeskrivelser. Står vi for en hovedentreprise, sikrer vi at arbejderne udføres efter den gældende projektbeskrivelse.

Hos ES Entreprise - Entreprisestyring har vi en bred erfaring med ledelse af omfangsrige byggeprocesser, og vi har derfor kompetencerne til at varetage styringen og kvalitetssikre ethvert byggeprojekt. Vi står gerne for byggestyringen for bygherrer, der har fået udarbejdet en projektbeskrivelse.

En ​pålidelig samarbejdspartner

Med​ os på holdet har du en kompetent samarbejdspartner, der samler trådende, så du får en gnidningsfri byggeproces.

Kontakt os for kyndig og kompetent bygherrerådgivning

Vi står klar til at hjælpe dig, hvis du har brug for kompetent og kyndig bygherrerådgivning af en erfaren byggesagkyndig til en fordelagtig pris. Vi tilbyder konkurrencedygtige priser, og vi udarbejder selvfølgelig også gerne et uforpligtende tilbud til dig på lige netop den hjælp, som du har brug for. 

Har du et pr​ojekt på tegnebrættet, som du ikke kan komme videre​ med?​ Så kontakt os i dag!

Vi vender tilbage indenfor 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvorfor vælge os?​

Vi kan hjælpe dig i alle faser af projektet.

Vi laver alt fra totalombygninger af villaer til tilbygninger.

Vi kan hjælpe dig med at søge om energitilskud, når du skal renovere.

Vi har stor erfaring i at konvertere tørrelofter til boliger.

Vi skifter cirka 25 tage hvert år.

Vi samarbejder med omkring 50 andelsforeninger i København.

Vi samarbejder med kommuner og institutioner.

Vi samarbejder også med professionelle investorer i forbindelse med udviklingsprojekter.