DGNB certificeret

Alle vores ansatte er DGNB certificeret.

Bæredygtigt Byggeri

Vi er medlem af Rådet For Bæredygtigt Byggeri.

Sustainability Lab

Vi er medlem af Sustainability Lab, Science City Lyngby.

Tørloft til tagbolig​

​Overalt i byernes etageejendomme findes et hav af ubenyttede kvadratmeter tørreloft, som primært opbevarer beboernes ting og sager. I vintermånederne trænger kulden sig dog på – så de kan ikke engang bruges til at tørre tøj, og ofte påvirker lofterne ejendommens varmeregning negativt. Heldigvis er der muligheder i de gamle tørrelofter; de kan renoveres og indrettes som boliger. Typisk sælges tørreloftet til en tredjepart, der laver tagboliger under taget, samtidigt med at de sørger for et nyt tag til ejendommen.

ES Hoved- & Totalentrepriser kan varetage alle parter, enten om du ønsker vi skal købe tørlofterne, udvikle og sælge dem eller om du bare ønsker en hoved- eller totalentreprenør eller rådgivning hertil.

"Hos ES Hoved- & Totalentrepriser er miljøet og muligheden for at tage de bæredygtige og miljørigtige valg noget, vi aktivt vil bidrage til. Det handler om at tilbyde de miljørigtige valg og bæredygtige materialer, der forlænger levetiden af vores bygninger. Vi mener ikke, der er én opskrift på bæredygtigt byggeri, men hos os vil man altid få tilbudt en bæredygtig løsning med fokus på højt kvalitetshåndværk."

Fra opbevaringsrum til bolig

Har du brug for hjælp til at få totalrenoveret og energioptimeret jeres tørreloft til en tagbolig, så er du kommet til den rette entreprenør. Hos os varetager vi alt i forbindelse med renoveringen. Det gælder fra det førte opstartsmøde, til tørreloftet står splinter nyt og er klar til indflytning.

Derfor kan loftrenovering være en god idé

Der er mange fordele ved at udnytte loftrum til beboelse. Den største fordel er de ekstra kvadratmeter man får ud af det, der nu er blevet indflytningsklar. Det kan både være en fordel for ejer-eller andelsboligforeninger, der ønsker at frasælge tørrelofter, der alligevel står tomme eller lejligheder i øverste etage, der mangler mere plads.

Det er endda også en energioptimerende løsning, da totalrenoveringen også kan betyde optimering af tagets klimaskærm, hvilket kan resultere i yderligere besparelser på varmeregningen.

Derudover kan det også blive relevant for ejendomsvurderingen, der vil stige i kvalitet, hvis ejendommen skal vurderes eller sælges.

​Hos ES Entreprise - Entreprisestyring tilbyder vi

​En totalrenovering kan være et komplekst byggeprojekt, og det kan derfor være en god ide at få en hjælp fra en virksomhed, der har stor erfaring med konvertering af tørrelofter til tagboliger.

For at sikre et vellykket projekt indleder vi med en udførlig gennemgang af projektets indhold, der har i sinde at sørge for, at bygherres ønsker og behov bliver mødt. Der vil under hele processen være tæt kontakt til os, med løbende opdateringer frem til aflevering.

Vi varetager overblikket af hele processen fra idé til udførelse, ved hjælp af en sammensætning af erfarne arkitekter, kompetente håndværkere og rådgivende ingeniører, der alle er specialister inden for deres felt.

Når byggeprojektet er sat i gang, bevarer vi overblikket, så vi er sikre på at byggeprojektet overholder den afleveringsdag og økonomi, der er aftalt ved kontrakt. Løbende holder vi byggemøder, foretager tilsyn med vores underentreprenører og sørger for en høj kvalitet, som vi ikke vil gå på kompromis med.

Kontakt os gerne i dag for en uforpligtende samtale om hjælp fra en byggesagkyndig.

En ​pålidelig samarbejdspartner

Med​ os på holdet har du en kompetent samarbejdspartner, der samler trådende, så du får en gnidningsfri byggeproces.

Hvorfor vælge os?​

Vi kan hjælpe dig i alle faser af projektet.

Vi laver alt fra totalombygninger af villaer til tilbygninger.

Vi kan hjælpe dig med at søge om energitilskud, når du skal renovere.

Vi har stor erfaring i at konvertere tørrelofter til boliger.

Vi skifter cirka 25 tage hvert år.

Vi samarbejder med omkring 50 andelsforeninger i København.

Vi samarbejder med kommuner og institutioner.

Vi samarbejder også med professionelle investorer i forbindelse med udviklingsprojekter.

Hvordan kan vi hjælpe?

​Vores kompetencer spænder bredt og vi brænder for at hjælpe dig, hvorfor du altid er velkommen til at kontakte os for yderligere spørgsmål.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Har du et pr​ojekt på tegnebrættet, som du ikke kan komme videre​ med?​ Så kontakt os i dag!

Vi vender tilbage indenfor 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt