DGNB certificeret

Alle vores ansatte er DGNB certificeret.

Bæredygtigt Byggeri

Vi er medlem af Rådet For Bæredygtigt Byggeri.

Sustainability Lab

Vi er medlem af Sustainability Lab, Science City Lyngby.

Holdbar og fremtidssikker reparation af sætningsskader

"Hos ES Hoved- & Totalentrepriser er miljøet og muligheden for at tage de bæredygtige og miljørigtige valg noget, vi aktivt vil bidrage til. Det handler om at tilbyde de miljørigtige valg og bæredygtige materialer, der forlænger levetiden af vores bygninger. Vi mener ikke, der er én opskrift på bæredygtigt byggeri, men hos os vil man altid få tilbudt en bæredygtig løsning med fokus på højt kvalitetshåndværk."

Når bygningen slår revner, kan vi hjælpe

Sætningsskader kan være en alvorlig sag, og det er svært at vurdere, hvor alvorligt det står til, hvis du ikke er sagkyndig. Dér kan vi træde til. ES Entreprise - Entreprisestyring professionelle bygningskonstruktører kan afgøre, om skaderne kun er lokale, eller om hele bygningen er i fare.

Er der revner i din sokkel eller revner i murværket, er du velkommen til at ringe eller kigge forbi. Vi dækker det meste af Nordsjælland – fra København til Ordrup, Gentofte og hele omegnen. Og vores priser på udbedring af sætningsskader i murværk er konkurrencedygtige.

Reparation af sætningsskader under og over jorden

Nogle skader kræver kun reparation af sætningsskader over jordniveau med en udbedring af selve den synlige sprække. Det er vigtigt, så der ikke trænger fugt ind i huset.

Lader du sætningsskader udvikle sig, vil det i værste fald resultere i, at selve huset kan kollapse. Derfor er det vigtigt at standse udviklingen hurtigst muligt. Det gør man ved at stabilisere huset igen med en reparation af sætningsskaderne – og der er det godt at have eksperter i ryggen.

ES Entreprise - Entreprisestyring kommer gerne ud og giver dig en god pris på reparation af sætningsskader i sokkel og murværk. Vi klarer såvel indvendige som udvendige sætningsskadereparationer. Vi kan sikre dig mod, at din ejendom sætter dig og andre i risiko for fare. Kontakt os og hør mere. 

Vejret er hårdt ved murværk og sokkel

Vores danske vejr er blevet mere ekstremt med både tørkeperioder og voldsomme regnskyl. Især tørke er hårdt ved bygninger, fordi jorden under huset trækker sig sammen, og huset dermed synker – eller sætter sig, som det kaldes.

Flere og flere oplever, at sokkel og murværk slår sprækker både indvendigt og udvendigt. Det kan hurtigt blive en dyr pris at betale, hvis du ikke fanger det i tide.

En ​pålidelig samarbejdspartner

Med​ os på holdet har du en kompetent samarbejdspartner, der samler trådende, så du får en gnidningsfri byggeproces.

Hvorfor vælge os?​

Vi kan hjælpe dig i alle faser af projektet.

Vi laver alt fra totalombygninger af villaer til tilbygninger.

Vi kan hjælpe dig med at søge om energitilskud, når du skal renovere.

Vi har stor erfaring i at konvertere tørrelofter til boliger.

Vi skifter cirka 25 tage hvert år.

Vi samarbejder med omkring 50 andelsforeninger i København.

Vi samarbejder med kommuner og institutioner.

Vi samarbejder også med professionelle investorer i forbindelse med udviklingsprojekter.

Hvordan kan vi hjælpe?

​Vores kompetencer spænder bredt og vi brænder for at hjælpe dig, hvorfor du altid er velkommen til at kontakte os for yderligere spørgsmål.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Har du et pr​ojekt på tegnebrættet, som du ikke kan komme videre​ med?​ Så kontakt os i dag!

Vi vender tilbage indenfor 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt