DGNB certificeret

Alle vores ansatte er DGNB certificeret.

Bæredygtigt Byggeri

Vi er medlem af Rådet For Bæredygtigt Byggeri.

Sustainability Lab

Vi er medlem af Sustainability Lab, Science City Lyngby.

En bygningskonstruktør er din garanti for kvalitet

Din pålidelige partner under hele processen

En bygningskonstruktør er din pålidelige partner gennem alle former for byggeprocesser. Det kan være en stor hjælp at have en ekspert ved hånden til større byggerier, eller når du selv skal renovere eller bygge om for første gang.

ES Entreprise - Entreprisestyring kan være din entreprenør og partner i København, Gentofte og Ordrup – og hele oplandet. Vi rykker ud og bevarer overblikket, uanset hvornår i processen du har brug for vores hjælp og erfaring.

"Hos ES Hoved- & Totalentrepriser er miljøet og muligheden for at tage de bæredygtige og miljørigtige valg noget, vi aktivt vil bidrage til. Det handler om at tilbyde de miljørigtige valg og bæredygtige materialer, der forlænger levetiden af vores bygninger. Vi mener ikke, der er én opskrift på bæredygtigt byggeri, men hos os vil man altid få tilbudt en bæredygtig løsning med fokus på højt kvalitetshåndværk."

Vi bevarer overblikket

En bygningskonstruktør har en 3½-årig professionsbachelor i bygningskonstruktion. Det betyder, at vores professionelle medarbejdere kender alle detaljer i byggeprocessen – lige fra de første streger på tegnebrættet, til du kan flytte ind i et færdigt hus. Det giver dig et godt overblik, fordi vi ved noget om alle dele af byggeprocessen.

Få et tilbud på en god pris hos os

Vores bygningskonstruktører kan fungere som byggetekniker og lave beregninger, tegninger og planer for byggeriet. Når det er tid, kan de også indtage rollen som bygherrerådgiver og vejlede fra A til Z. Vi vil være dit faste holdepunkt fra idé til virkelighed. Vi bevarer overblikket og styrer projektet i den rigtige retning.

Der er selvfølgelig forskellige priser alt efter opgavens omfang, og hvor involveret i processen vi skal være. Kig ind eller ring til os, så vi kan få en snak om dine behov.

Hvad laver en bygningskonstruktør?

En bygningskonstruktør har til opgave at planlægge og styre byggeprojekter.

Bygningskonstruktøren sørger for alle nødvendige tilladelser, og at lokalplaner og love er overholdt. Du kan også anvende dem som byggeledere, der står for at koordinere samarbejdet mellem de forskellige aktører i projektet.

En ​pålidelig samarbejdspartner

Med​ os på holdet har du en kompetent samarbejdspartner, der samler trådende, så du får en gnidningsfri byggeproces.

Hvorfor vælge os?​

Vi kan hjælpe dig i alle faser af projektet.

Vi laver alt fra totalombygninger af villaer til tilbygninger.

Vi kan hjælpe dig med at søge om energitilskud, når du skal renovere.

Vi har stor erfaring i at konvertere tørrelofter til boliger.

Vi skifter cirka 25 tage hvert år.

Vi samarbejder med omkring 50 andelsforeninger i København.

Vi samarbejder med kommuner og institutioner.

Vi samarbejder også med professionelle investorer i forbindelse med udviklingsprojekter.

Hvordan kan vi hjælpe?

​Vores kompetencer spænder bredt og vi brænder for at hjælpe dig, hvorfor du altid er velkommen til at kontakte os for yderligere spørgsmål.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Har du et pr​ojekt på tegnebrættet, som du ikke kan komme videre​ med?​ Så kontakt os i dag!

Vi vender tilbage indenfor 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt