DGNB certificeret

Alle vores ansatte er DGNB certificeret.

Bæredygtigt Byggeri

Vi er medlem af Rådet For Bæredygtigt Byggeri.

Sustainability Lab

Vi er medlem af Sustainability Lab, Science City Lyngby.

​Udtalelser fra vores kunder

​Med os på holdet har du en kompetent samarbejdspartner, der samler trådende, så du får en gnidningsfri byggeproces.

"Bonjour, med Entreprisestyring har vi godt samarbejde, hvor der bliver taget hensyn til skoleeleverne, når projekterne skal koordineres.”​

FRED, PRINS HENRIKS SKOLE

"Hos ES Hoved- & Totalentrepriser er miljøet og muligheden for at tage de bæredygtige og miljørigtige valg noget, vi aktivt vil bidrage til. Det handler om at tilbyde de miljørigtige valg og bæredygtige materialer, der forlænger levetiden af vores bygninger. Vi mener ikke, der er én opskrift på bæredygtigt byggeri, men hos os vil man altid få tilbudt en bæredygtig løsning med fokus på højt kvalitetshåndværk."

Vi er en større ejerforening i Kbh, der gjorde brug af ES Entreprise til vores helt store renoveringsprojekt.

Der blev lavet ny tagetage med smukke kviste i kobber, nyt skiffertag, smukke nye gesimser samt renoveret facader, udskiftet vinduer og renoveret gårdarealer.

Vi er yderst tilfreds med den professionalisme vi oplevede fra start til slut. Vi fik efterfølgende udarbejdet en vedligeholdelsesplan og bruger nu ES Entreprise til alle vores større projekter.​

ES Entreprise fik til opgave at projektere vores nye gymnastiksal på 2 plan. Fra start af følte vi os i sikre hænder, de har enormt bred faglig viden og vidste hurtigt hvordan vores vision skulle realiseres med en nedgravet bygning, der naturligt harmonerede med omgivelserne. Ikke nogen nem opgave, men ES Entreprise tog opgaven, andre havde afvist. Meget professionel håndtering af sagen og et yderst smukt resultat.

I da bruger vi fortsat ES Entreprise til alle vores projekter samt udbudsmaterialer.

Vi vil altid benytte ES Entreprise, og grunden til dette er tillid. Jeg kan på baggrund af min erfaring med ES Entreprise roligt give min uforbeholdne anbefaling.

Vi havde brug for at forbedre vores tilbudsmateriale til offentlige udbud, og fik ES Entreprise varmt anbefalet.

Ud over hjælpen til udbudsmateriale, varetog ES Entreprise efterfølgende rollen som rådgiver på vores sag og det er en beslutning vi ikke har fortrudt! De var meget skarpe på de små detaljer og havde styr på branchens nyeste materialer og løsninger samt de seneste lovkrav. Stor anbefaling herfra.

Vi kontaktede Martin og Rene i forbindelse med vores nybyggeri, som vi havde svært ved at overskue. De greb hurtigt opgaven og viste sig at være meget kompetente inde for deres branche. Vi har undervejs også kigget på muligheden om et tæt samarbejde på mulige fremtidige projekter i udlandet.

Jeg fik selv Martin og Rene anbefalet af en kollega i branchen når det kom til mere komplekse byggerier, hvilket jeg skylder stor tak for. Jeg anbefaler derfor varmt ES Entreprise til andre i branchen.

Hvorfor vælge os?​

Vi kan hjælpe dig i alle faser af projektet.

Vi laver alt fra totalombygninger af villaer til tilbygninger.

Vi kan hjælpe dig med at søge om energitilskud, når du skal renovere.

Vi har stor erfaring i at konvertere tørrelofter til boliger.

Vi skifter cirka 25 tage hvert år.

Vi samarbejder med omkring 50 andelsforeninger i København.

Vi samarbejder med kommuner og institutioner.

Vi samarbejder også med professionelle investorer i forbindelse med udviklingsprojekter.

Hvordan kan vi hjælpe?

​Vores kompetencer spænder bredt og vi brænder for at hjælpe dig, hvorfor du altid er velkommen til at kontakte os for yderligere spørgsmål.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Har du et pr​ojekt på tegnebrættet, som du ikke kan komme videre​ med?​ Så kontakt os i dag!

Vi vender tilbage indenfor 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt