DGNB certificeret

Alle vores ansatte er DGNB certificeret.

Bæredygtigt Byggeri

Vi er medlem af Rådet For Bæredygtigt Byggeri.

Sustainability Lab

Vi er medlem af Sustainability Lab, Science City Lyngby.

Udskiftning af tag udføres med stor erfaring

Drømmer du om at få udskiftet taget, og give din bolig et friskt nyt pust? Så er du kommet til det helt rette sted. Taget omhandler det sted på dit hus, der er udsat for størst påvirkning af vind og vejr. Det er også en del af huset, som er mest iøjefaldende, og derfor er det vigtigt at få det lavet af kompetente fagmænd. Hos ES Hoved- & totalentrepriser tilbyder vi blandt andet udskiftning af tag for kunder i Gentofte, Ordrup og omegn. Vi kører også gerne ud til kunder i hele Københavnsområdet, som har brug for professionel hjælp i forbindelse med en tagudskiftning. 

"Hos ES Hoved- & Totalentrepriser er miljøet og muligheden for at tage de bæredygtige og miljørigtige valg noget, vi aktivt vil bidrage til. Det handler om at tilbyde de miljørigtige valg og bæredygtige materialer, der forlænger levetiden af vores bygninger. Vi mener ikke, der er én opskrift på bæredygtigt byggeri, men hos os vil man altid få tilbudt en bæredygtig løsning med fokus på højt kvalitetshåndværk."

Hos ES Hoved- & Totalentrepriser tilbyder vi

Vi har stor erfaring inden for udskiftning af tag, idet vi varetager op mod 25 tagudskiftninger om året

Da udskiftning på hele tage som udgangspunkt kan være et større byggeprojekt, kan det være en rigtig god idé at få byggeriet varetaget i en entreprise, og det kan vi hos ES Entreprise - Entreprisestyring hjælpe dig med.

Vi kan bygge med alle materialer fra tegl, skifer, tagpap til grønne tage, og har dertil også den bedste ekspertise inden for fagområdet.

Et tag er ikke bare et tag, hvis der skal efterisoleres og evt. påfores spær, er der mange detaljer, der skal tages højde for. Her kan tagfoden og skotrender være en faldgruppe, hvis ikke dette udføres korrekt

Vi har stor erfaring med at varetage projektet med udskiftning af tag både som hovedentrepriser og totalentrepriser. Vi vil være behjælpelige med alt fra planlægningen til selve udførelsen af arbejdet og sikre kvalitet og tidsplaner overholdes.

​Hvad koster et nyt tag?

Hvor meget et nyt tag koster afhænger af en række forskellige faktorer. Vores priser varierer fra opgave til opgave og afhænger blandt andet af:​

  • ​Hvor stort taget er
  • ​Om vi først skal fjerne det gamle tag
  • ​Hvilken type tag du vælger
  • ​Om der er behov for et nyt undertag
  • ​Om vi skal varetage hele entreprisen

Tegltage koster typisk 2.500 kr. pr. kvm.

Tagpap tage koster typisk 1.450 kr. pr. kvm.

Vi tilbyder dog altid en forholdsvis billig pris på vores arbejde i forhold til den høje kvalitet, vi leverer.​ Kontakt os gerne i dag for en uforpligtende samtale omkring jeres ønsker, vores rådgivere sidder klar til at besvare dine spørgsmål. 

En ​pålidelig samarbejdspartner

Med​ os på holdet har du en kompetent samarbejdspartner, der samler trådende, så du får en gnidningsfri byggeproces.

Hvorfor vælge os?​

Vi kan hjælpe dig i alle faser af projektet.

Vi laver alt fra totalombygninger af villaer til tilbygninger.

Vi kan hjælpe dig med at søge om energitilskud, når du skal renovere.

Vi har stor erfaring i at konvertere tørrelofter til boliger.

Vi skifter cirka 25 tage hvert år.

Vi samarbejder med omkring 50 andelsforeninger i København.

Vi samarbejder med kommuner og institutioner.

Vi samarbejder også med professionelle investorer i forbindelse med udviklingsprojekter.

Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud på udskiftning af tag

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du kunne tænke dig at indhente et skræddersyet og helt uforpligtende tilbud på lige netop den udskiftning af tag, som du har behov for. 

Vi står også klar til at hjælpe dig, hvis du har brug for rådgivning og vejledning i forhold til, hvilken type tagmateriale du skal vælge.

Har du et pr​ojekt på tegnebrættet, som du ikke kan komme videre​ med?​ Så kontakt os i dag!

Vi vender tilbage indenfor 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt